Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pistacje

Lubię gdy pachniesz pistacjowymi
lodami
I gdy Ci się niewinnie plączą loki
na karku
Lubię gdy mówisz tym tonem, którym
mówi tylko
paryski kochanek
I gdy oplatasz palcami gitarę
gdy tak pieszczotliwie mówi
za Ciebie
bo Tobie wadzi w ustach
papieros

Nie traktuj mnie protekcjonalnie.

1805 wyświetleń
26 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!