Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabieram Cię

Lubię gdy mówisz do mnie
Jesteś wówczas nadaktywna

Przeglądam się
Rejestruję ruchy
Wabię cię słowami
W końcu słabniesz
I idziesz do mnie

Zgaszę sprzeczności
Zostawiam jednak płomień
Oczyszczony i czysty
Staję się właścicielem

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • RozaR

    11 June 2017, 09:06

    Magdo nie wstawiłaś mi fiszki

  • RozaR

    9 June 2017, 06:16

    Witaj Magdo
    Jesteś czasami nadaktywna
    Obserwuję cię
    Piszę do ciebie
    Rozluźnij się

    :-)

  • Cris

    8 June 2017, 22:54

    Brzmi jak spełnione marzenie...podoba się.
    Dobrego wieczoru.

  • RozaR

    8 June 2017, 22:36

    to dośc szczególny wiersz

  • fyrfle

    8 June 2017, 12:46

    Piękny

  • Ile.Znasz.Sposobow.Zabijania.

    Smacznie się czyta