Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

SercemPisane

SercemPisane

Lubię, gdy jesteś powodem niewyspania.
Wtedy wiem, że przez noc, żadna cząstka Ciebie mi nie uciekła.
Pół nocy pochłaniam Twoje ciało, zapach, smak.
Pół nocy wpatruję się w Ciebie, gdy już śpisz i słucham bicia Twojego serca.

2392 wyświetlenia
23 teksty
5 obserwujących
  • SercemPisane

    14 January 2015, 11:59

    Moja forma pisania, ani trochę mi nie przeszkadza, ale dziękuję za uwagę.