Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chlebem być

Lubię dotykać Cię
Słowem przelewanym
Niczym miód
Z garnka do garnka
Płynących z mojej ręki
Tej bliżej serca

Milczysz
Kiedy coś w Tobie krzyczy
Krzyczysz
Kiedy milczy Twoje sumienie

Kochasz się w moich dłoniach
Gdy chowam Twoją twarz w nich
Przed ciemną nocą
Spowalniając oddech
Biegnący gdzieś cały dzień

I mogę spróbować być
Tym miodem
Którym smaruje się chleb
Jeśli pozwolisz sobie
Być chlebem
Dla mych ust

6/7.03.2014

http://www.youtube.com/watch?v=KGgi2ZUEUYM

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • Vicky87

    7 March 2014, 00:52

    piękne