Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Podróże "

Lubię docierać do wnętrza problemu

Do umysłów poruszając (nie)wielu

Spacer do marketów męczy (nie)cierpię

Wycieczka do morskiej głębiny lubię

Cieszą mnie chwile wytchnienia

Ile mam czasu - marzeń do spełnienia?

Marzenia czekoladą płynące

Ciepłe wiosenne słońce

Podróż do serca Jednego

Czy dam radę
Czy nic z tego?

...
12.04.2021
21:37

281 819 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!