Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubię czuć się szczęśliwy

Teksty z obrazami - Lubię czuć się szczęśliwy - exsilentio
Lubię czuć się szczęśliwy - exsilentio

Lubię czuć się szczęśliwy.
Śmiać się do rąk i
Chociaż wciąż kłąb,
To już bez kolców pąki.
Liście, nie igliwie.

Uwielbiam to mrowienie.
Tańcząca wciąż obok muzyka
Nostalgią pogrywa na smykach,
Bo to przecież całe moje istnienie.

Kocham iskierki spojrzeń Iskierki.
Jej śmiech i uśmiech i echa ich ech
Zapierają dech.
Miłość to lek, a Bóg jest wielki.

Quidem.art

42 016 wyświetleń
581 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!