Menu
Gildia Pióra na Patronite

W połowie szeptu...

lubię…
czekać na ciebie w myślach
malowanych głodnymi ustami
wiedząc że poczujesz ich drżenie

i jak otwierasz nade mną
lśniące dwie gwiazdy oczu
a dłonie zamieniają się w bluszcz
oplatając dreszczem obsesyjnie i śmiało

- aż cisza wybrzmi spełnieniem

i czekam gdy cieple linie dłoni
czas - znów najczulej przemiesza
zatrzepoce pomiędzy rzęsami liter

bo w połowie szeptu…
- nie wszystko pamiętam

dziś... specjalnie dla Ciebie*

21 287 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
  • Pechowa_

    6 January 2013, 09:29

    Przepięknie piszesz... Uwielbiam Twoje wiersze.. :))

  • Voyage

    5 January 2013, 21:49

    lubię…
    czekać na ciebie w wierszach

    ;))Piękny, jak zawsze..;))