Menu
Gildia Pióra na Patronite

lubię Cię obserwować
gdy zanikasz na moich ramionach
znów kłócąc się z słońcem

rosnę w Twych objęciach
i gasnę
śnię
o płomiennych smokach

pluje w nicość
bo kochasz się
z książką, monetą, stołem
i słońcem

hipokryta

4498 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!