Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kluczenie

Lubie Cię niebezpiecznie
bliskiego
pełnego nieposzanowanej
zjadliwości

Łaknę Cię złośliwością
afektu
zgubnej nadziei wyrywanej
bezdechem

Poszukuję

Oburzeń o pełnię
niefrasobliwości w braku
pełnosprawnych słów
i dedykacji
- we Mnie.

(wejdź) Otwieram

7876 wyświetleń
84 teksty
52 obserwujących
  • Lacrimas

    9 December 2015, 16:30

    Więc jednak przywołujesz; choćby do (bycia w) nie-porządku. Mógłbym teraz zdradzić, że lubię Twoje zakończenia.

    PS Te angielskie klucze chcą otwierać w ludziach każdy zamek, heh.

  • RozaR

    7 December 2015, 22:32

    Dobre - ma swój styl -klimat - albo pewna słowna wariację - udany wiersz.

  • dark smurf

    7 December 2015, 19:24

    posada cechy erotyku..
    wg mnie ;)