Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Lubie..."

Lubię Cię drażnić i prowokować,
Lubię Twe ciało lizać i smakować,
Lubię widzieć Twój uśmiech nieśmiały.
Wiem też, że jesteś tylko mój cały.
Lubię gdy pocałunkami moje ciało obdarujesz.
Wtedy wiem, że niczego mi nie żałujesz.
Lubię jak patrzysz w me oczy z czułością.
To się nazywa naszą miłością.

12 447 wyświetleń
60 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!