Menu
Gildia Pióra na Patronite

lubię być tym
co nazywasz
szczęściem

i lubię gdy
miłość mi krzyczysz
oczami

i wystarczy
że na twoich ustach
kończy się świat

wystarczy myśl
że istnieje
ktoś taki jak ty
dla kogoś takiego
jak
nie ja

4845 wyświetleń
120 tekstów
43 obserwujących
  • 14 December 2012, 00:18

    Słowa Cię uwielbiają, bo oddają się Tobie z łatwością. Dla kogoś takiego jak Ty.

    A ja podziwiam. Pozdrawiam.

  • Sheldonia

    3 October 2012, 13:21

    Dziękuję Beato i Joasiu.
    Beato, chciałabym... ale diabeł nie zasługuje na miłość anioła. Pozdrawiam:)

  • słoneczniki

    2 October 2012, 20:50

    Pięknie się czyta ten wiersz.

  • Gaia

    1 October 2012, 23:00

    Cudnie Lauro napisane. I cudnie, że taki ktoś jest. I wiem, że właśnie dla kogoś takiego jak Ty :)

  • Sheldonia

    1 October 2012, 22:23

    Dzięki;)

  • No_One_

    1 October 2012, 22:15

    "i wystarczy
    że na twoich ustach
    kończy się świat" ,

    "(...)ktoś taki jak ty
    dla kogoś takiego
    jak
    nie ja "

    Rozpędziła się dziewczyna i z czystą przyjemnością
    się czyta.

  • Sheldonia

    1 October 2012, 22:06

    Dziękuję, Natalio. To dla mnie bardzo ważne słowa;) Pozdrawiam ciepło, bo coś zimno ostatnio za oknem:)