Menu
Gildia Pióra na Patronite

lubię być czysty

Lubię być czysty
aczkolwiek nie oczywisty
lubię pachnieć zaległymi myślami
gdy ktoś ma inne zdanie czasami

Lubię pachnieć dobrymi perfumami
gdy ktoś kojarzy swe życie mi za plecami
I nie jestem doskonałością
mimo , że jestem jasnością

Bo kto chce dostrzec mą złożoność
nie pójdzie w mnogość
swej osoby , by się zapoznać
i moją osobę poznać

Bo Ta która kocha
już się nie odkocha
i chce być czysta
ze mną oczywista

99 868 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • taktojax

    16 March 2014, 19:54

    czasami coś się uda :)
    I chyba bardziej opisać się sam nie mogę :)