Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dój żałość

Lubię bezmyślnie kręcić
Loki palcami tkane
Zaczynam światem wirować
Jak wiatr świrować w trawie
Nie trawię piwa, które ktoś nawarzył
Odważę się i zamarzę...
Zamażę cały niebyt

276 126 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących