Menu
Gildia Pióra na Patronite

# z pary mgły - liść

w oceanie
myśli żywych
rozkwitają
z kłębków za - liścia
w wewnętrznym
pragnieniu obcowania
dotyku
smaku ust
skrzydlatych doznań
zaostrzenia konturów
przyciągnięciem fali
sercem oceanu
bez końca tak
uwięzić się
bez granic
za-szeptuj ostro
słowa za-ostrzem
zerwij wszystko co mam

dryft *

9519 wyświetleń
64 teksty
26 obserwujących