Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen

Łóżko pełne zapachu mroku
Szepce mi głuche bajki

O Twoich bladych dłoniach
I ustach którym lewy kącik
Zawsze uśmiechał się pierwszy

Budzę się w pustce
Wykręconej zimnem
Nad rzeką

Czernią się trawy
Wodą scałowane do śmierci

Tylko z Tobą

974 wyświetlenia
12 tekstów
4 obserwujących
  • giulietka

    30 December 2011, 22:18

    Ja znam tych bajek szept...

  • No_One_

    30 December 2011, 21:15


    Ładne to-to.
    Podoba się.