Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

nowicjusze

lotos
- ptak pośród kwiatów

nutą duszy przepełniającej przestrzeń
owocu
orzecha

unosi nas
jesień

wszystko zostało powiedziane
jeszcze nic

o miłości

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!