Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepełna

Lotna dusza w cichym ciele,
Smak goryczy w kroplach łez;
W przełyku gula nieznośna,
Klatka ściśle zamknięta,
Otworzyć nie można.
To uśmiech dobra czy zła?
Wiktorii brak
Czeka na znak,
Przyjęcia jednak i kluczyka
Nigdzie nie widać.

589 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!