Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rysunek

los szkicuje ciemność
wymazuje ją nadzieją

może następny szkic
będzie miał twoje oczy i uśmiech

połączy nas kreską

14 140 wyświetleń
99 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!