Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeszcze nów

los pokrętny
a na rozstaju smutki poszarpane
myśl co przeszkadza sobie
do krwi wspomnień
makijaż rozdrapując

nocą drżące pragnienie
bywa nieśmiertelne
w jaskini myśli światło
ja kiedyś pełnią z nieświadomego
zjawię się w tobie

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Papillondenuit

    23 March 2011, 20:56

    hm... intrygujący to mało powiedziane

    bardzo mi się podoba
    ta "pełnia z nieświadomego"
    i ten "jeszcze nów"
    wplecione w drżącą całość

    pozdrawiam ciepło
    :)