Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już idę do ciebie

Los łaskawy
Do mnie zawitał
Nieśmiało szepnął
Że jest takie serce
Które potrzebuje ciepła
I bliskości pragnie
Chyba już wiem
To ciebie musiał mieć na myśli
Bo opisał piękno niespotykane
Wspomniał też o złamanej duszy
Gdyż widział
Jak mocno cierpisz
Wzruszyłem się
Ponieważ tkwi we mnie uczucie
Wzbudzające natrętne dość
Poczucie jakiejś pustki
Dlatego wyjdę ci na spotkanie
Żebyś przestała się bać
Przytulę czule
Aby twe rany
Zakleić moją miłością

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!