Menu
Gildia Pióra na Patronite

ułomizgi

łom krwi i atramentu
oszaleniem strachu
ukryta pod deską podłogi
skrobie myśl nierzeczywistą
resztkami ciepła
uchylam drzwi przerażenia
ta ciemność jest wszystkim
a zarazem niczym
bałagan lepi niechęć
do życzeń nadchodzących
wyparowuję wnętrzności
by oddychać
krystalicznym twoim ciałem

3607 wyświetleń
22 teksty
10 obserwujących
  • LadyDi

    4 December 2013, 11:10

    :)
    dzięki za zrozumienie

  • awatar

    4 December 2013, 11:06

    kawał dobrze krystalizującej z krwi i strachu atramentu pary

    od LadyDi
  • krysta

    4 December 2013, 11:03

    Zatrzymał mnie...

    pozdrawiam :)

    od LadyDi