Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łódka Czysta 1

Listopad idzie
A słowa odlatują
i nie ma ich
ludzi też nie ma
pusto, lustro
Jak jest lustro
nie jest pusto
razy dwa
słowa
potoczna mowa
pokątna mowa
umysłu, ciała
zmowa, bez
er wymowa
przewiń, cofnij
Od nowa
Słowa
od-mowa
domowa
do ściany
mówię pijany
tylko do lustra
mowa czysta

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących