Menu
Gildia Pióra na Patronite

☯WRESZCIE✅

Lód zamienił się w ogień ...
gąbka strachem nasączona
wyschła i stwardniała jak kamień ...
wiara i walka zabiła trwogę
i wreszcie raduje się Ona,
że na naszym wytęsknionym spotkaniu
w końcu jako zwycięzca pojawić się mogę.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących