Menu
Gildia Pióra na Patronite

łka zimny świat
deszczem
rozbija się
o prostokąty domów
o szare dywany
ulic i chodników

i tylko serce
uśmiecha się
kolorową miłością

15 586 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • Janya

    17 April 2014, 21:10

    Coś pięknego.. Bardzo ładnie piszesz;)
    pozdrawiam;)