Menu
Gildia Pióra na Patronite

uroczysko

listopad ścieka z mokrych drzew*
ktoś wydrapał mu kolor oczu
okradł ze skłóconych barw

czarnym kotom
na bezsenność
pomaga
szklanka mgły

ale wścibski księżyc za nią
nie przepada

malarze poszli spać*

*Normalsi ''Juda''

14 299 wyświetleń
197 tekstów
25 obserwujących
  • No_One_

    4 December 2012, 12:48


    Nie mogę Cię czytać, jak Ty tak dobrze piszesz... ;)

  • luterin

    27 November 2012, 22:54

    Zamknęłam oczy...pojawił się obraz, a jakże...i koty pijące z bezsenności...:)

  • eskimoska86

    27 November 2012, 18:40

    chciałabym, chciała ;)

  • eskimoska86

    27 November 2012, 18:25

    Dzięki Natalio:)

    Madziu, mam nadzieję, że Ty nie cierpisz na bezsenność;)

    Akiki, a przed kim chcesz się schować? :)

    pozdrawiam :)

  • giulietka

    26 November 2012, 22:33

    na bezsenność pomaga szklanka mgły

    sprawdzę na pewno, a jeśli nawet nie działa, brzmi cudnie!;)