Menu
Gildia Pióra na Patronite

Liście czerwone, złote, brązowe
W drzewach nie śpiewa ptak
Szum wiatru w liściach
To jesień śpiewa
Łzy deszczu lecą z nieba wolniutko
Jesień płacze tak.
Szarość łąkę przykrywa dżdżem
Jesienią kwiaty idą spać
Ziemia zasypia czekając zimy
By wiosną zbudzić się.

1670 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!