Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie tylko nadmorskie zachody piękne są...

Liście chwytają zachód słońca palcami zielonymi
A cień się kładzie...,
Idzie spać z kurami.
Takie ciepłe światło...
Jakby świat świeczki zapalił...
Może dla nocy dobrego nastroju?
Żeby jej oczy czarne, błysnęły gwiazdami romantycznie...
Leją się złota i pomarańcze na drzewa...
Przez liście zachód słońca przechodzi.

*Wszystkie prawa zastrzeżone

15 948 wyświetleń
142 teksty
2 obserwujących
  • Innael

    1 June 2014, 15:28

    Można się rozmarzyć... ;)