Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kłamstwo

Liść spadł …
Widzisz mój kochany
Liść spadł …
Samotny, rozczarowany
Liść spadł …
Ten któremu obiecywałeś
Liść spadł …
Dlaczego go sam zerwałeś ?
Liść spadł …
Tak, spadł na ziemię
Liść spadł …
Gdzie są jego korzenie ?
Liść spadł …
Od dziś żyje bez ciebie

12 563 wyświetlenia
61 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!