Menu
Gildia Pióra na Patronite

Klon

Liść klonu spadł żółty i czerwony Czy to już koniec Promyk słońca przebija się przez kasztany Wyschniete ze skorupki deszczem zalanym Zamarznięte dłonie uciekają w stronę słońca Myśli jesienne przy kominku nie mają końca Kotek wtulony w kocyk Chmurczy jak spadające gwiazdy i liście żółte w nocy.

269 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!