Menu
Gildia Pióra na Patronite

cierpiętniki

linie papilarne umarły
pod drzwiami, na wycieraczce,
na brudnej klatce schodowej.

pusta przestrzeń

z dna trudno dosiegnąć gwiazd,
choć góry pod stopami. gdy
na głowie cały świat, łatwo
o upadek.

nie dotykaj. jeśli nie potrafisz poskładać

135 845 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!