Menu
Gildia Pióra na Patronite

*XIV*

Likwidując swoje marzenia,
Człowiek umiera sam w sobie.
Jestem szeptem w Tobie.
Kierunek wiatru nic nie zmienia.
Nim zamkniesz ostatnie okno,
W cichej, suchej sypialni.
Popatrz jak kafle mokną.
Utopmy się w dźwięku. Nienormalni.

15 094 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • RozaR

    26 August 2016, 21:52

    spodobało się ;-)