Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Szukaj mnie "

Liczy się
Każda chwila
Minuta, godzina
Piękny dzień...
Liczy się
Jeśli chcesz
Szukaj mnie:
Na nieboskłonie
Jestem gwiazdą:
Zwą mnie:
Sprajtką
Moniką M.
Sol8
Mabą
Blanką87
Lonato
PearlSoul25
Kenzo
...
Jest miejsce
Na niejedną
Gwiazdę jeszcze...

"Niezbadane są
Wyroki nieba...
Wiemy, że...
Z nimi zawsze
zgadzać się trzeba"
Więc zgadzam się...
...
Szukaj mnie
Jeśli chcesz:
Aleją Gwiazd z mabą kroczę
Wspomnienia mam urocze.
W 'Myślach' Kati75 - goszczę
Cieszę się, jeszcze nie poszczę.
'Werterki' RedRouse są i we mnie.
Kocham rozterki tego 'werterki'
'myśli' laser show mnie zaprosiły
Ten dzień cudowny, bardzo miły.
'Te niespotykane' u Malusi035
Chwile, będę wspominać długo, mile.
'Urzekł mnie' czas spędzony z Tobą
Sol8 - jesteś cudowną Osobą.
Jestem w ' życie' blanka87
Ciekawie jest w tym zeszycie.
' Exclusive' u Kenzo jestem jeszcze
Tyle radości we mnie, gdzie ja to wszystko pomieszczę?
' Myśli' PearlSoul25 jestem raz jeszcze.
Niech, ktoś mi powie, gdzie ogrom szczęścia pomieszczę?
' Zapominam na chwilę' motylek96
Nie zapomniała o mnie....tyle pięknych myśli sama posiadała, posiada...
Jeśli Ona zapomni - jest ktoś, kto jej przypomni...
Yestem - na niego można liczyć.
Jestem i ja...Czekoladowa eMilka ...
Dziękuję mabuniu miła - fajne imię mi wymyśliłaś...
MarylaS
Maverick123
MaciekZz
....
Mam miejsce jeszcze sporo...dopiszę
Kto zapoczątkował stronę cytaty?
Pewnie Wszyscy wiedzą...
Tobie dziękuję szczególnie, że dzielisz się swoją wiedzą.
Radziem na koniec....
Tobie dziękuję za to, że Tworzysz, łączysz ludzi, pomagasz, choć tyle trudu i pracy w swoje życie wkładasz.
Dziękuję Wszystkim i każdemu z osobna.

W czasie się zmieściłam...
Na cytaty.info
Myśl...wierszowaną umieściłam
23:59

281 819 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!