Menu
Gildia Pióra na Patronite

Raz dwa trzy

Liczę kroki
Do Ciebie

Pierwszy
Gdy kwiatów
Zapach mi
Uciekł

Drugi
Gdy Księżyc
Umarł w
Beznocy

Trzeciego
Nie będzie

Trzy to już za dużo
Nam.

18 031 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • Zoeni

    4 July 2013, 22:14

    jakie ładne i lekkie :)

    Pozdrawiam

  • 27 May 2013, 21:59

    Dziękuję prześlicznie.

    Choć do trzech razy sztuka, ja zachowam już umiar.

  • UniiQuue

    27 May 2013, 19:44

    podoba mi się, bardzo

  • Pechowa_

    27 May 2013, 14:39

    UlUuuś.... Bardzo piszesz sercem...
    Tak bliski Mi ten wiersz...:*

  • marka

    27 May 2013, 12:47

    Bardzo przyjemny utwór.

  • scorpion

    27 May 2013, 01:49

    Tajemniczo... Bardzo tajemniczo... Tak jak lubię ;)