Menu
Gildia Pióra na Patronite

Związek na odległość

Liczba czasem cięzka jest do pokonania.
Niszczy nam dzień od samego rana...
Niszczy nam życie, nerwy tez psuje,
Jednak zakochany i to wytrzymuje.
Bo dla miłości da się znieść wszystko
Gdy dwie osoby sercem są blisko!

1913 wyświetleń
19 tekstów
3 obserwujących
  • krysta

    22 April 2014, 21:19

    Miłość pokona przeszkody...ładny wiersz...
    pozdrawiam