Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życiowe uje..

Leże wstaje stoję czuje

latam fruwam lewituje

chce przyspieszyć

lecz hamuje

życie kocha

czy nas truje

strzelam broń ładuje

trafiam w środek

tam celuje

życie rani i dołuje

czy też szczęściem emanuje

nie odpuści czy daruje?

człowiek robi i haruje

chce żyć więc kalkuluje

swój świat sam maluje

chce mieć lepiej więc planuje

oszukuje

i roluje

wciąż udaje,symuluje

miażdży niszczy taranuje

wciąż żartuje

wciąż żałuje..

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!