Menu
Gildia Pióra na Patronite

Leżę
Nade mną niebo błękitne
W trochę chmur prących na wschód
Chmury nie są burzowymi
A nawet deszczowe nie są
Leżę
Aplikuję sobie do we mnie
Napój
Złocistość arcyksiążęca sprawia
Że jestem takiej jasności pełen
Powoli krystaliczną czystością się staje
Leżę więc
Poniedziałek ot taki zwykły
Jak to w Beskidach
Dziś nigdzie nie idę
Leżę
O góra idzie do mnie
No dobra
Wstanę po drugi kufel

297 711 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    27 June 2017, 23:07

    Dzięki,pozdrawiam chmielowo.

  • marka

    27 June 2017, 20:54

    Utwór mi się spodobał. Jak to się pisze...fajowy!!!

  • 26 June 2017, 19:44

    Dobrze wiedzieć jak odpocząć.