Menu
Gildia Pióra na Patronite

antologicznie

leżę w pokoju
nogi porozstawiane po kątach
z nieprzeczytanych intencji
składam wers
ba
wydaję (mi się)
to my
śpię i widzę twoje sny
czka mi się na samą myśl

18 715 wyświetleń
167 tekstów
5 obserwujących
  • 14 June 2019, 18:53

    wciąż to samo. :)

  • 13 June 2019, 17:33

    :)