Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

Liryka z chodnika

Liryka z chodnika

Leżę w łóżku patrzę w sufit ciemno wszędzie dookoła
W mrokach nocy każda z myśli coraz głośniej do mnie woła
Sen kolejną noc mnie mija o co chodzi z bezsennością
Przecież jestem tak zmęczony tą cholerną codziennością

7557 wyświetleń
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!