Menu
Gildia Pióra na Patronite

przeziębienie

leżę chora, kocem przykryta,
po rozpalonym policzku jeszcze gorętsza łza płynie
i próżno czekam Twego uzdrawiającego dotyku,
samotność to taka straszna choroba

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!