Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dlaczego?

Leżał na drodze
Sam
Taki biedny, zapłakany jak podeptany
Samotny
Głodny
Tulił się do ziemi i płakał
W rękach ściskał kamyczki i liście
Dlaczego ? dlaczego wołał przez łzy
Stracił wszystko w sekundzie
Trąba powietrzna
Tyle lat pracy na nic
Nie ma gdzie iść
Jak dalej żyć jak żyć krzyczy resztkami sił !
Serce nie wytrzymało bólu
Dzisiaj leży pod ziemią
Spokojny
Już dobrze...

Thebestkasiaa 26.07.2016

5651 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    26 July 2016, 23:51

    Dziękuję :)
    Reynold
    Cris
    Krisso
    Pozdrawiam Was serdecznie :)

  • Krisso

    26 July 2016, 20:48

    Ale się wzruszyłem....Dlaczego to życie takie czasem bywa zdołowane ?
    Ale to dlaczego nie zna odpowiedzi .............
    Brawo Kasiu ! :))))
    Miłego wieczoru :))))

  • Cris

    26 July 2016, 18:55

    Ci których dotknął żywioł zapewne wciąż zadają sobie to pytanie ''Dlaczego?''

    Miłego wieczoru Kasiu :))

  • Thebestkasiaa

    26 July 2016, 17:10

    Dziękuję yestem :)
    I tak w życiu bywa raz wesoło a raz smutno...takie ono jest...
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • 26 July 2016, 17:05

    Ojej, tym razem na smutno...
    Pozdrawiam:)