Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 10 July 2021

letni wiatr w twoich włosach
i właśnie ta sukienka wiatrem tkana
z odrobiną mgły zielonej
trzymałem przytulałem
tak mocno żebyś nie odleciała
wargi spierzchnięte szukające twoich
pocałunków nigdy dosyć
tylko księżyc i jakiś pies
zapatrzony w dwa cienie na drodze
lato potrafi przynieść i łzy
i miłość w sukience wiatrem tkanej

15 276 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących