Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 23 July 2021

Miniaturka złota

Lepkimi palcami
babiego lata
szal złocisty zimie
jesień zaplata...

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!