Menu
Gildia Pióra na Patronite

NAPOMNIENIE

Lepiej jest kiedy kobieta
Dźwiga na sobie
Sto pięć nawet
Kilogramów miłości
I wyzwalają one w niej
Po czterdziestu minutach
Trzydzieści sekund
Spazmatycznej rozkoszy
Niźli kiedy jej wnętrze
Jej głębie
Wrodzony humanizm
Serial turecki
Czy disco polo pustoszy

297 704 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!