Menu
Gildia Pióra na Patronite

30.09

Lęków ukrywanych
światłem nie oświetlę
bo zostawią cień
i plątać się będą
między lampą
a człowiekiem

4492 wyświetlenia
57 tekstów
1 obserwujący
  • ciszaulotna

    3 November 2016, 23:28

    @skorek dziękuje, żałuje tylko że nie mogę łączyć z obrazami.