Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 12 October 2020

Dotyk (M)Orfeusza

lekkim piórem
muskasz skrzydła wyobraźni
poisz kroplą życiodajnej wody
do lotu podrywasz...

- sennością mnie otul
a ja
w twoich skrzydłach
odnajdę spokój

39 355 wyświetleń
251 tekstów
27 obserwujących
  • Maryla S.

    12 October 2020, 21:47

    Oj Maćku, lubię Twoje poczucie humoru😉😄

  • Maciek Zz

    12 October 2020, 21:45

    Nic na to nie poradzę, podrażniasz wyobraźnię. 😀

  • Maryla S.

    12 October 2020, 21:33

    Maćku, bardzo Ci dziękuję.
    Pozdrawiam serdecznie 🙂

  • Maryla S.

    10 October 2020, 07:21

    Maćku, pozdrawiam😉😴

  • sprajtka

    10 October 2020, 07:17

    Wiem... wiem...z autopsji;))

  • Maryla S.

    10 October 2020, 07:16

    Alu, bywa tak, że piórka gilgoczą - i o to właśnie chodzi😉
    Pozdrawiam 🙂

  • Maryla S.

    10 October 2020, 07:10

    maba, dziękuję i pozdrawiam

  • sprajtka

    10 October 2020, 07:07

    Mnie te piórka za bardzo gilgoczą, że aż spać nie dają;)))

  • Maciek Zz

    9 October 2020, 21:00

    W Morfeusza objęciach już jesteś zajęta. 😴