Menu
Gildia Pióra na Patronite

Akt...

Ledwo zrozumiałe słowa
wypowiadane łamiącym się głosem
zamieniające się czasami w ciszę
w której słychać tylko
trzepoczące skrzydła motyli…
oczy rozmarzone…
głowa odchylona do tyłu
piersi piękne, kształtne
sutki twardniejące
w niespokojnych ustach...
jedność tańczących ciał
w rytmie bicia serc
i muzyce oddechów…
paznokcie wbijające się w plecy
i opadające dwie postacie
na satynową pościel
w miłosnym uścisku
wzajemnej satysfakcji…

190 732 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Pytia

    20 June 2011, 22:01

    taki podmuch słodyczy...

  • PetroBlues

    20 June 2011, 10:30

    No no Gerardzie,Twa wybranka musi być bardzo zadowoloną osobą:))

  • agniecha1383

    20 June 2011, 08:09

    Cudny..a działa tak na wyobraźnię że serce szybciej bije...;)