Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okruchy szczęścia

ledwie musnąłeś spojrzeniem
w twych oczach zapłonął ogień

światło uczuć czy pożądania
co dzień stawiam to pytanie

przytul, zamknij w ramionach
i pozwól tak trwać do rana

31 408 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!