Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oddaleni

Lecz zjednoczeni
bliskością malowani

Ocierają łzy smutku
liściem nadziei

Marzą o szczęściu
tkają marzenia

A czas...?
Czas...im to zabiera

I ty...

Nie spóźnij się o dotyk dłoni
nie pozwól by oziębła

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • krysta

    4 December 2015, 12:10

    ładnie z nadzieją...
    pozdrawiam :)