Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lecz gdyby człowiek znał życia klejnoty
Cyprian Kamil Norwid

***
istnieje w duszy nadzieji iskra
ale nie miłości
nie!!!
tylko cierpienia
tak !!!

potrzeba bycia
głuchym i niewidomym
by móc
dostrzec i uslyszeć
to co najpiekniejsze ...

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!