Menu
Gildia Pióra na Patronite

Leciutko...

...

Leciutko...

ciszą...

na pograniczu lata...

jesieni...

pióra ze skrzydeł lecą

tkane aniołami...

wiatrem niesione słowa

giną z oddechem

z nieśmiałą myślą...

znika ta chwila

nasz czas

jak wspomnienia

rwie się życie

dotyk dłoni

jest już późno...

później niż myślisz...

nigdy nie będzie już wcześniej...
Anita Steciuk

15 409 wyświetleń
173 teksty
6 obserwujących
  • Naja

    26 August 2020, 14:32

    W takich razach nachodzi mnie zawsze ta sama refleksja.
    Wcześniej już było, póniej jeszcze nie... Im później tym lepiej... :-)